یکی از بهترین برنج ها، برنج طارم محلی فرویدونکنار استان مازندران است. این برنج علاوه بر ویژگی های اصلی یک برنج خوب از جمله عطر و طعم، خوش پخت، خوش خوراک و سهل الهضم است و تا ساعت ها پس از پخت نرم باقی می ماند. از آنجایی که در تولید آن از کم ترین میزان کودهای شیمیایی و سموم استفاده می شود، برنجی کاملا ارگانیک و سلامت محور است. برنج کشت اول طارم در نیمه اول مرداد ماه سال 96 از شالیزارهای تالابی فریدونکنار به صورت طبیعی فراهم شده است. بوجاری و سورتینگ 100 درصد، این برنج را به محصولی خاص تبدیل نموده است. محلی بودن این محصول در کیفیت پخت آن بسیار تاثیرگذار بوده و خلوص صد در صدی آن بسیار مورد توجه است. دستور پیشنهادی پخت برنج (به صورت آبکش کردن): 1. شست و شوی برنج با آب سرد 2. قبل از پخت، برنج را حدود سه ساعت در آب نمک غلیظ بخوابانید تا نمک در مغز آن نفوذ کند (البته برای برنج تازه نیاز به زمان کمتری می باشد). 3. حداقل سطح آب نمک 10 سانتی متر بالاتر از برنج باشد. 4. سپس برنج را از آب جدا کرده و در آب جوش ریخته تا نیم پز شود. 5. شوک توسط آب خنک 6. برنج را داخل آبکش بریزید و بر روی آن مقدار لازم آب ولرم ریخته تا باعث از بین رفتن نمک و لعاب اضافه گردد. 7. برنج را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق با حرارت کم قرار دهید تا کاملا دم بکشد و کمی آب و روغن داغ هم روی برنج بپاشید. لازم به ذکر است که سالم ترین روش پخت برنج به صورت کته کردن می باشد.
برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از تجارت حامی خریده باشید، نظر شما به عنوان استفاده کننده محصول ثبت خواهد شد.
نظری برای این محصول ثبت نشده است